Vi söker CNC fräsare

2018-10-10 - Kl. 14:04 - Från Kennet - Kategori: Nyheter

Vi söker en operatör/programmerare till våra fräsmaskiner (Haas) omgående, om du är den personen eller känner någon maila till  Tobias Svensson

-

1 kommentar »

 1. Hej !

  Jag heter Safee Said och jag är intressen att gära min praktik med er. Jag bohvöer bara 6 vacka. Om ni ska vilja jag komma ni kan kantakt mig. Jag vänder mig till er eftersom jag går på cnc-operatör i stockholm på lernia och söker en praktikplats där jag kan testa de teoretiska verktyg som jag lärt mig. Min största personliga styrka är mitt engagemang och initiativförmåga. Jag är inte nöjd förrän jag gjort mitt bästa och därmed nått ett bra resultat. Jag kan också berätta om mig själv att jag har kommit till gära min bästa lära tillsammans med min familj. Under denna tiden fick jag stor förståelse för andra kulturer och nationaliteter. Det tycker jag är viktigt med tanke på det som jag kan komma i kontakt med hos er. En eventuell praktikplats ska vara hela av min utbildning.

  Med vänliga hälsningar
  Safee.Said
  07369860004
  Safee.said@icloud.com

  Comment by Safee Said — 5 maj, 2020 @ 12:11

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment